Spill på alle sanser...

Vi lever i en moderne, dynamisk og digital verden med et voldsomt volum av informasjon og inntrykk som kjemper om vår oppmerksomhet.
Så hvordan kan vi skille oss ut fra mengden?

Film er den aller sterkeste måten å kommunisere på. Der tekst appellerer til vårt intellekt spiller levende bilder på hele vårt sanseapparat og bidrar til at du når mennesker, levendegjør stemninger og bringer deg nærmere mottakerne. Vår hjerne forbinder følelse og fornuft, og vi tar de fleste beslutninger basert på følelser.

Tenk film når du rekrutterer!

En ærlig hverdagshistorie er troverdig, vekker oppmerksomhet og skaper interesse. Den gir deg uante muligheter til å nå, berøre, engasjere og tiltrekke mennesker som opplever at der vil jeg også jobbe! Ved hjelp av rekrutteringsvideo kan dere vise at dere er en attraktiv arbeidsgiver for mennesker som deler deres ideer, visjoner og verdier.

Et bilde sier mer en tusen ord...

Hva kan da 25 bilder i sekundet fortelle potensielle nye medarbeidere om din virksomhet?

Enkelt, ukomplisert og spennende.

Ærlige historier fra deres hverdagen skal være akkurat det. Det handler ikke om store, kostbare produksjoner med profesjonelle skuespillere.
Det handler om deg og dine medarbeidere.

Unngå mageplask og feilrekrutteringer når du snakker til både fornuft og følelser. Formidlet gjennom film viser vi enklere og på en bedre måte den virkeligheten
som møter din neste medarbeider. For du skal ikke bare tiltrekke kompetanse, men også rett personlighet for din organisasjon.

Det gjelder og være leken, nysgjerrig og ærlig. Slipp kreativiteten løs!
Budsjettet setter kanskje noen rammer, men det er fantasien som bestemmer hva du får ut av det...

Vi er nysgjerrige på deg og din virksomhet, så la oss ta en prat...

Ellen Øiesvold Palsén, 41240567, e-post: ellen@skanpers.no